Anti 1 Posted December 31, 2011 Ile wpadek miał Kaczyński, ile dziewczyn miał Łyżwiński, ile Giertych miał idei, ile w Tusku jest nadziei. Ile Lepper miał wyskoków - tyle szczęścia w Nowym Roku życzę wszystkim forumowiczom i załodze sklepu RMS. Share this post Link to post Share on other sites
Anti 1 Posted December 31, 2011 Ile wpadek miał Kaczyński, ile dziewczyn miał Łyżwiński, ile Giertych miał idei, ile w Tusku jest nadziei. Ile Lepper miał wyskoków - tyle szczęścia w Nowym Roku życzę wszystkim forumowiczom i załodze sklepu RMS. Share this post Link to post Share on other sites
Guest rimka3 Posted January 5, 2014 Hehe dobre życzenia Noworoczne:) Share this post Link to post Share on other sites
Pan_Stanisław_Poleca 6 Posted January 5, 2014 W imieniu załogi dziękuje i życzę obfitego w samo szczęście 2014! Share this post Link to post Share on other sites
Guest michal40 Posted January 26, 2014 mam nadzieję, że spełnią się Wasze wszystkie noworoczne plany Share this post Link to post Share on other sites
Guest kaarol Posted February 21, 2015 Niektóre moje postanowienia noworoczne już dawno są przeszłością Share this post Link to post Share on other sites
Guest kaarol Posted February 21, 2015 Niektóre moje postanowienia noworoczne już dawno są przeszłością Share this post Link to post Share on other sites
Guest gulim Posted November 19, 2015 Życzonka niedługo znowu będą, więc temat na czasie akurat będzie. Share this post Link to post Share on other sites
hanifanze 0 Posted October 3, 2019 On 12/31/2011 at 8:53 PM, Anti said: Ile wpadek miał Kaczyński, ile dziewczyn miał Łyżwiński, ile Giertych miał idei, ile w Tusku jest nadziei. Ile Lepper miał wyskoków - Nox Vidmate VLC tyle szczęścia w Nowym Roku życzę wszystkim forumowiczom i załodze sklepu RMS. mam nadzieję, że spełnią się Wasze wszystkie noworoczne plany Share this post Link to post Share on other sites