PitagoraS 0 Posted December 17, 2012 Siema. Mam taką sprawę, że muzyka interesuje mnie od dawien dawna i po świętach bede miał ok 1000zł do wydania i mam taką sprawe, bo nie wiem czy najpierw kupić jakieś kolumny estradowe ze wzmacniaczem i uczyć sie "didżejki" na np Virtual DJ'u czy może jakąś konsole albo CD Player'a? Co powiedzie na ten temat, jakieś propozycje? Dodam że kolumny to chcę jakieś porządniejsze, by gdzieś zagrać z czasu za jakiś czas na dyskotece itp a nie takie by se w domu posłuchać od czasu do czasu Share this post Link to post Share on other sites
PitagoraS 0 Posted December 17, 2012 Siema. Mam taką sprawę, że muzyka interesuje mnie od dawien dawna i po świętach bede miał ok 1000zł do wydania i mam taką sprawe, bo nie wiem czy najpierw kupić jakieś kolumny estradowe ze wzmacniaczem i uczyć sie "didżejki" na np Virtual DJ'u czy może jakąś konsole albo CD Player'a? Co powiedzie na ten temat, jakieś propozycje? Dodam że kolumny to chcę jakieś porządniejsze, by gdzieś zagrać z czasu za jakiś czas na dyskotece itp a nie takie by se w domu posłuchać od czasu do czasu Share this post Link to post Share on other sites
Pan_Stanisław_Poleca 6 Posted December 18, 2012 lepiej kolumny, przynajmniej usłyszysz co tworzysz - czyż nie tak? Share this post Link to post Share on other sites
Pan_Stanisław_Poleca 6 Posted December 18, 2012 lepiej kolumny, przynajmniej usłyszysz co tworzysz - czyż nie tak? Share this post Link to post Share on other sites
PitagoraS 0 Posted December 18, 2012 Ty no w sumie to tak ;d a jak kolumny to jakie? Share this post Link to post Share on other sites
PitagoraS 0 Posted December 18, 2012 Ty no w sumie to tak ;d a jak kolumny to jakie? Share this post Link to post Share on other sites
Pan_Stanisław_Poleca 6 Posted December 18, 2012 estradówkami niestety się nie zajmujemy Share this post Link to post Share on other sites
Pan_Stanisław_Poleca 6 Posted December 18, 2012 estradówkami niestety się nie zajmujemy Share this post Link to post Share on other sites
PitagoraS 0 Posted December 19, 2012 aha no spoko loko Share this post Link to post Share on other sites
PitagoraS 0 Posted December 19, 2012 aha no spoko loko Share this post Link to post Share on other sites
Djicebear 0 Posted January 9, 2013 Jak Glosniki to proponuje aktywne monitory np pioneer sdj 05 albo sdj 08 Share this post Link to post Share on other sites
Djicebear 0 Posted January 9, 2013 Jak Glosniki to proponuje aktywne monitory np pioneer sdj 05 albo sdj 08 Share this post Link to post Share on other sites
Guest mlodewilki58 Posted August 9, 2013 no zależy też jaki budżet ma na to;p Share this post Link to post Share on other sites
Guest mistrzyni88 Posted May 15, 2015 Weź zobacz sobie kolumny firmy firmy ADS i Fender. Share this post Link to post Share on other sites
Guest umaja Posted May 27, 2015 Ja zaczynałem od słuchawek, a reszte kasy przeznaczyłem na dobrego DAWa - w moim przypadku wybrałem Cubase, którego polecam Share this post Link to post Share on other sites
hanifanze 0 Posted July 27, 2019 (edited) On 12/17/2012 at 6:57 PM, PitagoraS said: Siema. Mam taką sprawę, że muzyka interesuje mnie od dawien dawna Nox Vidmate VLC i po świętach bede miał ok 1000zł do wydania i mam taką sprawe, bo nie wiem czy najpierw kupić jakieś kolumny estradowe ze wzmacniaczem i uczyć sie "didżejki" na np Virtual DJ'u czy może jakąś konsole albo CD Player'a? Co powiedzie na ten temat, jakieś propozycje? Dodam że kolumny to chcę jakieś porządniejsze, by gdzieś zagrać z czasu za jakiś czas na dyskotece itp a nie takie by se w domu posłuchać od czasu do czasu Weź zobacz sobie kolumny firmy firmy ADS i Fender. Edited July 27, 2019 by hanifanze Share this post Link to post Share on other sites
RandyBonnette 0 Posted October 7, 2019 (edited) On 7/27/2019 at 10:56 PM, hanifanze said: On 12/17/2012 at 7:57 PM, PitagoraS said: Siema. Mam taką sprawę, że muzyka interesuje mnie od dawien dawna i po świętach bede miał ok 1000zł do wydania i mam taką sprawe, bo nie wiem czy najpierw kupić jakieś kolumny estradowe ze wzmacniaczem i uczyć sie "didżejki" na np Virtual DJ'u czy może jakąś konsole albo CD Player'a? Co powiedzie na ten temat, jakieś propozycje and write-my-paper tasks? Dodam że kolumny to chcę jakieś porządniejsze, by gdzieś zagrać z czasu za jakiś czas na dyskotece itp a nie takie by se w domu posłuchać od czasu do czasu Weź zobacz sobie kolumny firmy firmy ADS i Fender. Cześć, Czy warto kupić Fender Stereo 2018 VW Atlas w 2018? Potrzebuję głośników do mojego samochodu. Praktycznie nigdy nie słucham głośnej muzyki, ale zwykle słucham książek audio. Edited October 7, 2019 by RandyBonnette Share this post Link to post Share on other sites