Sign in to follow this  
harys30

harman kardon AVR 151

Recommended Posts

witam

zastanawiam się nad kupnem amplitunera i proszę o pomoc w wyborze sprzętu gdyż interesuje mnie Harman kardon AVR 151 ale tez AVR 70 w sumie cena jest podobna ale który jest lepszy do kina domowego?? czytalem opinie o 151 i jest w miarę rozsądnym kompromisem miedzy stereo a 5,1 jednak nie mogę się zdecydować który wybrac bo jednak stereo tez chciał bym czasem posłuchać ale niestety nie dysponuje większym budzetem niż 1300. moze ktoś ma lepsza propozycje niż HK ?

nie ma mowy o wymaganiach :) zwyczajnie chcialem cos fajnego kupic ale zaczynam od wzmacniacza pozniej beda kolumny... wymiary tez nie maja znaczenia  a co do energii to nie chcial bym zeby bral 1000W :) malo sie na tym znam dlatego prosze o pomoc.. pozdrawiam

dzis stalem sie szczesliwym posiadaczem AVR 70 :) niestety jak to zwykle bywa mam peoblem z konfiguracja sprzetu... czy ktos mogl by mi podpowiedziec jak wlaczyc w HK menu ekranowe?? wyczytalem w instrukcji ze najlepiej poczatkowa konfiguracje wykonac na menu ekranowym jednak nie mam pojecia jak to uruchomic... do wzmacniacza mam podlaczony odtwarzac BD po HDMI i wyjscie HDMI na TV i wszystko dziala jednak menu ekranowego brak :) czy ktos mogl by podpowiedziec czego jescze nie zrobilem zeby uruchomic ta konfiguracje??

faktycznie bylo to opisane ale dosc lakonicznie i malo zrozumiale... dla niewtajemniczonych ludzi chyba niewykonalne... czytalem tez na innych forach ze ludzie maja z tym problemy... no coz ... nie mozna miec wszystkiego.. :)  na szczescie sobie poradzilem ale dziekuje za podpowiedz.. pozdrawiam.