w.luczynski 0 Posted January 22, 2016 Witajcie Panowie i Panie W imieniu kolegów z AudioHobby zapraszam od odsłuchania dwóch prawdopodobnie najlepszych na świecie zestawów słuchawkowych tj. starego i nowego Orfeusza firmy Sennheiser. http://audiohobby.pl/index.php?topic=11251.msg366883#new Sądzę, że warto skorzystać, będzie to w mojej ocenie jedno z najważniejszych wydarzeń w świecie słuchawkowym ostatnich i kilku następnych lat. Sam słuchałem starego Orfiego już dwa razy i muszę powiedzieć, że jest niekwestionowanym królem słuchawek. Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia na prezentacji Włodek Łuczyński Share this post Link to post Share on other sites
w.luczynski 0 Posted February 21, 2016 Panie, Panowie, ostatnie miejsca wolne Share this post Link to post Share on other sites
w.luczynski 0 Posted March 2, 2016 OK, temat ma 180 wyświetleń. Czy ktoś jedzie? Ja jadę wcześnie rano i wracam wieczorem. Może ktoś chce się zabrać? Pozdrawiam Włodek Share this post Link to post Share on other sites