MaTTeo_O 0 Napisano 4 Maj 2009 Witam, poszukuję słuchawek dousznych za ok 200 zł, będzie to grać z nokią 5310. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafko 2 Napisano 5 Maj 2009 To na początku kilka pytań: Czy mają one być z mikrofonem czy bez? Czy mają być douszne czy dokanałowe? Jakiej muzyki słuchasz? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MaTTeo_O 0 Napisano 5 Maj 2009 Mikrofon nie jest konieczny.Nie bardzo wiem jaka jest między nimi różnica, a muzyki słucham różnej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MaTTeo_O 0 Napisano 7 Maj 2009 Chodzi mi o dokanałowe. Co sądzicie o AKG k 324 i JBL Reference 220 ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafko 2 Napisano 7 Maj 2009 Jedne i drugie są bardzo dobre. W JBL dostajesz dużo więcej dodatków i są troszkę bardziej solidniejsze. Porównania brzmieniowego nie robiłem... wiec nie będę się o tym wypowiadał. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kast 0 Napisano 15 Czerwiec 2009 Jestem w posiadaniu słuchawek AKG K 324 P wg mnie grają bdb , co do solidności wykonania , to moim zdaniem jest na wysokim poziomie , używam ich bardzo często od roku i nic się z nimi nie dzieje , więc polecam . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach