Administrator 0 Napisano 28 Lipiec 2009 W związku z licznymi pytaniami, dotyczącymi odsłuchów audio, planujemy zorganizowanie ich w najbliższym czasie w salonie RMS.pl przy ul. Handlowej 7 w Białymstoku. Czekamy na wszelkie sugestie oraz propozycję zarówno dotyczące terminu jak i sprzętu który chcielibyście odsłuchać. Zapraszamy do zapisywania się w formularzu dostępnym pod adresem: http://salon.rms.pl/odsluchy.php. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Waluch 3 Napisano 28 Lipiec 2009 Co powiecie na najbliższą sobotę 1.08 ? jak już pisałem w innym wątku: mogę wziąć ze sobą DAC - modyfikowana lampucera ze stopniem analogowym 'na lampie' (mod by McGyver), można by skonfrontować z CD ze średniej półki wzmacniacz słuchawkowy Forum608 II ver extremum by Piotrek608 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafko 2 Napisano 29 Lipiec 2009 Hmmm najbliższa sobota odpada... za szybko. Najszybciej 8 sierpnia lub 22 sierpnia. Ale bardziej bym się skłaniał przy 22 sierpnia. Niestety ale mamy sezon urlopowy Będziesz miał ten sprzęt do tego czasu ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Waluch 3 Napisano 29 Lipiec 2009 Hmmm najbliższa sobota odpada... za szybko. Najszybciej 8 sierpnia lub 22 sierpnia. Ale bardziej bym się skłaniał przy 22 sierpnia. Niestety ale mamy sezon urlopowy Będziesz miał ten sprzęt do tego czasu ? Sprzęt będzie, bo jest mój, z tym,że 22.08 to już widzę ,że mi nie pasuje, jak już, to skłaniałbym się ku 29. sierpnia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafko 2 Napisano 29 Lipiec 2009 Hmmm, mi 29 tez wstępne pasuje a co na to Anti ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Waluch 3 Napisano 29 Lipiec 2009 Ogólnie to mi zawsze pasuje. Może być i w środku tygodnia. W sumie i dla mnie może być w środku tygodnia, ewentualnie w niedzielę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafko 2 Napisano 29 Lipiec 2009 dokładnie. A moze 21 sierpnia od powiedzmy godziny 17 ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Waluch 3 Napisano 29 Lipiec 2009 dokładnie. A moze 21 sierpnia od powiedzmy godziny 17 ? Na dzień dzisiejszy dla mnie termin odpowiada zanotuje to sobie w kalendarzu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafko 2 Napisano 3 Sierpień 2009 ok, czyli wstępnie ustalamy: 21 sierpnia, godzina 17.00 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Administrator 0 Napisano 18 Sierpień 2009 Ostateczny termin odsłuchów został ustalony na 21 sierpnia 2009 godz. 17:00. Program odsłuchów został opisany w nowym wątku: http://forum.rms.pl/index.php/topic,400.0.html. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Anti 1 Napisano 30 Sierpień 2009 Kiedy następne? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafko 2 Napisano 31 Sierpień 2009 Nie szybciej niż w połowie, a szybciej pod koniec września. A co już nie możesz się doczekać? ;p Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach