Ronol 0 Napisano 8 Sierpień 2010 Witam, jakim kablem mogę sensownie podłączyć CD z pianocrafta do DAC Magic CD w nowym pianocrafcie ma tyko jedno wyjscie analogowe (L+R) i nie ma nic wiecej Serdeczności. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Waluch 3 Napisano 8 Sierpień 2010 jaki model pianocrafta ? nie możesz użyć optycznego wyjścia ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ronol 0 Napisano 8 Sierpień 2010 Model : MCR 640 (to ten nowy pianocraft) CD ma tylko wyjśćie L+R nie ma żadnego innego. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Krzysiek 2 Napisano 9 Sierpień 2010 Niestety, ale nie masz wyjścia cyfrowego więc nic nie zdziałasz. W grę wchodzi przerobienie, ale to raczej mało opłacalny zabieg. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Waluch 3 Napisano 9 Sierpień 2010 W takim razie, można by zakupić używany CD z wyjściem cyfrowym i wykorzystać jako transport dla DACa do 100zł można coś znaleźć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ronol 0 Napisano 9 Sierpień 2010 Tak mi sie wydawało, kupienie drugiego CD mija mi sie z celem Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach