name16 0 Napisano 6 Marzec 2011 Witam ,otóż mam problem jakie kable będą mi potrzebne aby podłączyć kolumny do wzmacniacza i laptop do wzmacniacza(laptop wyjście minijack(3,5mm)) Wzmacniacz:Crest Fa901(1530W wyjście) Kolumny: Limit(200W) A to są wyjścia: wzmacniacz: kolumna: Proszę o szybkie porady. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 7 Marzec 2011 Generalnie to urządzenie wygląda na estradową końcówkę mocy. W dodatku antyk. Zaleciłbym Ci raczej zakup jakiejś elektroniki, która mniej narazi Twój dom na spalenie Możesz spróbować standardowego podłączenia - czarne do czarnego, czerwone do czerwonego. Jakość na pewno nie powali Cie na kolana. Podłączyć do tego laptopa? Ewentualnie canon-jack. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
name16 0 Napisano 13 Marzec 2011 To co byś polecił?? Pewnie 2 wzmacniacz albo coś takiego. Tylko chciałbym to razem połączyć. Co by było dobre i tak za bardzo budżetu nie naraziło? I mam jeszcze 1 pytanie pod te kolumny jak wsadziłem głośnik 110Wat to bedzię ok? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 15 Marzec 2011 Zdecydowanie należałoby zdefiniować budżet, niedrogo i średnio nigdy nic nikomu nie mówi, no i określić się co chcesz osiągnąć. Jeżeli coś ma grać, by grać, z dużym zapasem bassu sprawa będzie prosta. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
name16 0 Napisano 18 Marzec 2011 Kasa tu nie gra roli. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 18 Marzec 2011 Kasa tu nie gra roli. W takim razie polecam Tobie ten zestaw. Niczego Ci nie zabraknie. Zostanie tylko kwestia okablowania. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach