Anti 1 Napisano 31 Grudzień 2011 Ile wpadek miał Kaczyński, ile dziewczyn miał Łyżwiński, ile Giertych miał idei, ile w Tusku jest nadziei. Ile Lepper miał wyskoków - tyle szczęścia w Nowym Roku życzę wszystkim forumowiczom i załodze sklepu RMS. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Anti 1 Napisano 31 Grudzień 2011 Ile wpadek miał Kaczyński, ile dziewczyn miał Łyżwiński, ile Giertych miał idei, ile w Tusku jest nadziei. Ile Lepper miał wyskoków - tyle szczęścia w Nowym Roku życzę wszystkim forumowiczom i załodze sklepu RMS. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość rimka3 Napisano 5 Styczeń 2014 Hehe dobre życzenia Noworoczne:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 5 Styczeń 2014 W imieniu załogi dziękuje i życzę obfitego w samo szczęście 2014! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość michal40 Napisano 26 Styczeń 2014 mam nadzieję, że spełnią się Wasze wszystkie noworoczne plany Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość kaarol Napisano 21 Luty 2015 Niektóre moje postanowienia noworoczne już dawno są przeszłością Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość kaarol Napisano 21 Luty 2015 Niektóre moje postanowienia noworoczne już dawno są przeszłością Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość gulim Napisano 19 Listopad 2015 Życzonka niedługo znowu będą, więc temat na czasie akurat będzie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanifanze 0 Napisano 3 Październik 2019 On 12/31/2011 at 8:53 PM, Anti said: Ile wpadek miał Kaczyński, ile dziewczyn miał Łyżwiński, ile Giertych miał idei, ile w Tusku jest nadziei. Ile Lepper miał wyskoków - Nox Vidmate VLC tyle szczęścia w Nowym Roku życzę wszystkim forumowiczom i załodze sklepu RMS. mam nadzieję, że spełnią się Wasze wszystkie noworoczne plany Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach