Gość Mapi Napisano 31 Styczeń 2013 Jakies ciekawe koncert szukuja sie w tym roku? Jak macie info co bedzie sie działo w nadchodzacym roku, dajcie znac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Mapi Napisano 31 Styczeń 2013 Jakies ciekawe koncert szukuja sie w tym roku? Jak macie info co bedzie sie działo w nadchodzacym roku, dajcie znac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 31 Styczeń 2013 Tutaj masz do bólu informacji. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 31 Styczeń 2013 Tutaj masz do bólu informacji. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
soulek 0 Napisano 27 Czerwiec 2013 Ja juz niedługo jadę na Iron Maiden do Gdańska a byłem już tam w marcu na Il Divo , w planach miałem też koncert DM ale bilety się rozeszły w kilka godzin i się nie załapałem heheh. Trzeba poczekać do lutego 2014 aż przyjadą do Łodźi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość mlodewilki58 Napisano 9 Sierpień 2013 szykuje sie coś jeszcze ciekawego w tym roku? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 10 Sierpień 2013 Florence gra w ten weekend na Coke'u Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MichalR 0 Napisano 16 Wrzesień 2013 System of a down był w Łodzi. Jeszcze pozostaje Serj Tankian 11 października Warszawa i 12 października Gdańsk. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość adam924 Napisano 31 Październik 2013 Ja byłem na Heineken Open'er Festival i mega fajny. Za rok chyba też się przejadę jak będą pieniądze. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość kazia8 Napisano 18 Czerwiec 2015 chętnie się wybiorę :)dawno nie byłam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach