Axboard 0 Napisano 5 Maj 2013 Tak jak w temacie .Która z tych dwóch propozycji jest lepsza? Słuchawki Reloop RHP-10 czy AKG K99? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 6 Maj 2013 Reloop nie radzi sobie na wysokich poziomach głośności,z AKG K99 nie będziesz miał tego problemu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Axboard 0 Napisano 15 Czerwiec 2013 Postanowiłem rozważyć również kilka innych modeli. AKG K619 Allen&heath XONE -53 Technics RP-DH1200 Technics RPDJ1210 Potrzebuje słuchawek dla DJ grać będą wraz z mixerem BEHRINGER DDM4000. Które z tych modeli będzie najlepszym wyborem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 17 Czerwiec 2013 Zdecydowanie AKG Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Axboard 0 Napisano 17 Czerwiec 2013 AKG K619 to chyba najtańszy model z tych których wymieniłem. Czy oby na pewno najniższa cena równa się najlepsza jakość? Czy odczuje dużą różnicę w jakości w stosunku do K99? Osobiście pod względem konstrukcyjnym bardziej przekonują mnie Allen&heath XONE -53 które wydają się trwalsze. Tak jak już wspomniałem potrzebuje słuchawek dla dj gdzie ten nacisk na trwałość jest znacznie większy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 18 Czerwiec 2013 Nie widzę powodów dla których Allen&heath XONE -53 miałoby być trwalsze. Zwykły plastik polakierowany na metalik. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach