Stefan1922 0 Napisano 17 Maj 2013 Witam Kupiłem dziś kino domowe podłączyłem pod komputer ale nie ma dzwięku z youtube Proszę o pomoc kino domowe Sony BDV-E280 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 17 Maj 2013 a w jaki sposób podłączyłeś kino? przestawiłeś na amplitunerze źródło? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Stefan1922 0 Napisano 17 Maj 2013 to moje Pierwsze Kino domowe więc niz nie zmieniałem aby podłączyłem pod komputer i tylko tyle Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 17 Maj 2013 w takim razie odsyłamy do instrukcji obsługi amplitunera, gdzie napisane jest jak zmienić źródło dźwięku - sprawdź jak opisane jest gniazdo w które wetknąłeś kabel i wskaż amplitunerowi żeby pobierał zeń sygnał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Stefan1922 0 Napisano 17 Maj 2013 Nic na ten temat nie pisze w instrukcji. i co teraz mam zrobić? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Administrator 0 Napisano 17 Maj 2013 Cześć, Napisz nam jakim kablem podłączyłeś komputer, pod jakie złącze w kompie i w sony, jeśli nie wiesz jak to opisać, mile widziane jest zdjęcie. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Stefan1922 0 Napisano 18 Maj 2013 kablem podłączyłem pod kompa w zielone wejście na drzeka a pod kino domowe w białe wejście i czerwone bo aby takie są Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 18 Maj 2013 POtrzebujesz przewodu jack 3,5mm na 2xRCA. Z wyjścia słuchawkowego w komputerze podłączasz pod wejśćie 2xRCA w kinie (str. 10 instrukcji obsługi). Wówczas przyciskime FUNCTION (str. 8 instrukcji obsługi) wybierasz odpowiedni źródło. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Stefan1922 0 Napisano 18 Maj 2013 Wszystko Jest podłączone przy kinie i przy kompie tak samo i w kine zmienione na AUDIO i muza z kompa jest a z youtube nadal nie ma Już nie wiem co robić. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Stefan1922 0 Napisano 19 Maj 2013 Zrobione temat zamknięty Kolega coś pogrzebał i działa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 20 Maj 2013 Cieszę się, udanych odsłuchów;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Stefan1922 0 Napisano 20 Maj 2013 i nadal to samo, kumpel wtedy nic nie zrobił samo z Siebie grało i na drugi dzień jak włączyłem kompa i nadal to samo ;/ POMOCY Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Anti 1 Napisano 20 Maj 2013 Przeglądarka korzysta z domyślnego ustawienia. Zmień w opcjach dźwięków domyślne odtwarzanie na takie jak masz w odtwarzaczu dźwięków z których słyszysz dźwięki w KD. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 21 Maj 2013 i nadal to samo, kumpel wtedy nic nie zrobił samo z Siebie grało i na drugi dzień jak włączyłem kompa i nadal to samo ;/ POMOCY Dokładnie opisałem Ci jak należy postąpić. Dodatkowo trzeba w Windowsie wypuścić dźwięk na amplituner w Panelu Sterowania. Nie wiem jak mogę Tobie bardziej pomóc. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach