Chitos 0 Napisano 20 Maj 2013 Witam. Mam na sprzedaż słuchawki AKG K404. Słuchawki używane w stanie technicznym i wizualnym idealnym, w pełni sprawne bez śladów użytkowania. Cena: 50zł + przesyłka. Dwa odtwarzacze: iRiver T60 (2gb) - używany, sprawny technicznie ekran porysowany ale nie przeszkadza to w żaden sposób w obsłudze odtwarzacza i jest praktycznie nie widoczne kiedy ekran jest podświetlony. Cena: 80zł do negocjacji. iRiver E30 (8gb) - używany, odtwarzacz miał uszkodzone gniazdo słuchawek, zostało naprawione i odtwarzacz gra czysto i bez problemów. Odtwarzacz ma drobne wgniecenie na plastiku na panelu przednim widoczne pod światło i wyczuwalne w dotyku ale nie wpływa to w żaden sposób na działanie przycisków. Widoczne są także ślady po otwarciu obudowy w celu naprawy gniazda słuchawek ale nie rzucają się w oczy. Cena: 100zł do negocjacji. Sprzęt sprzedaję bez opakowania i kabli usb w przypadku odtwarzaczy. Sprzęt nie jest już na gwarancji. Wysyłka(nie wysyłam za pobraniem) lub odbiór osobisty w Poznaniu. W razie pytań kontakt przez pw lub maila mogę też podesłać zdjęcia na życzenie. Pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Chitos 0 Napisano 15 Lipiec 2013 Witam. Nadal aktualne, do oferty dołącza jeszcze DAC/AMP Hidiman HM-101, kupiony nie cały rok temu w stanie technicznym i wizualnym idealnym, z kabelkiem usb oraz wszystkimi papierami(dowód zakupu, gwarancja). 150zł z wysyłką. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach