lucawar83 0 Napisano 11 Czerwiec 2013 Witam posiadam zintegrowane glosniki firmy Adam Chcial bym je zintegrowac w jakis sesowny system ktory mozna bylo by podlaczyc do tv Czy mozecie mi pomoc Co powinienem wybrac Moze jakis specjalny model amplitunera..... Z gory dziekuje i pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lucawar83 0 Napisano 11 Czerwiec 2013 Moze jakis procesor dzwieku na czincze ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 11 Czerwiec 2013 Podaj jakiś link do specyfikacji, trochę informacji. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lucawar83 0 Napisano 11 Czerwiec 2013 Mam glosniki zintegrowane z ktorych chcial bym zrobic kino domowe i podpiac playstation Szukam jakiegos urzaczenia ktore moglo by to spiac do kupy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lucawar83 0 Napisano 11 Czerwiec 2013 http://www.audioholics.com/reviews/processors/emotiva-umc-1-video moze cos takiego?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lucawar83 0 Napisano 11 Czerwiec 2013 tylko ze to ogloszenia z 2011 i cena jak widac 700$ a nie 2000... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lucawar83 0 Napisano 11 Czerwiec 2013 http://shop.emotiva.com/products/umc200 co sadzicie o takim procesorze Mam przeznaczone na to ok 2000 pln Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 11 Czerwiec 2013 to bardzo dobre produkty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lucawar83 0 Napisano 11 Czerwiec 2013 znacie moze jakies inne marki ktore byscie zaproponowali?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 12 Czerwiec 2013 nie specjalizujemy się w procesorach KD, pamiętaj też że ściągając Emotiva musisz opłacić cło, podatek VAT i mieć ważną deklarację zgodności Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach