Bartez75 0 Napisano 24 Czerwiec 2013 Jakie kable audio do ponizszego zestawu? CD: Goldenote KOALA Wzmacniacz sluchawkowy: Luxman P-200 Sluchawki: Sennheiser HD800 Budzet: miedzy 1500 a 2500 zl. Zalezy mi na duzej rozdzielczosci, szczegółowości i przestrzeni. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 24 Czerwiec 2013 Moim skromnym zdaniem idealnym rozwiązaniem byłby poniższy przewód: http://sklep.rms.pl/index.php?p6019,interkonekt-2xrca-2xrca-wireworld-silver-eclipse-6-sei-0-5m spełnia on wszystkie zakładane przez Ciebie wymagania i uważam, iż jest to przewód w tej cenie idealny. Nie miałem jeszcze żadnego zestawienie gdzie by się nie spisał. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zjj_wwa 0 Napisano 5 Sierpień 2013 Witaj. Jeśli jesteś miłośnikiem DIY oraz chciałbyś spróbować zrobić sobie kabel głośnikowy sam, to może zainteresuje Ciebie mój wpis na stronach: http://hiend-audio.com dotyczący jak budowałem V-Kable głośnikowe, które ... co to dużo gadać, są tanie (choć pracochłonne), ale grają (jak dla mnie) po prostu doskonale. Pomimo, iż receptura wygląda z pozoru na nie rokującą ... zapewniam, iż warto się trochę spocić i taki kabel samodzielnie wykonać. Używam go obecnie na konfiguracji jak niżej: RobertusDAC (ten z audiostereo.pl zestaw na bazie AD1865) - mocno zmodyfikowany, kompleksowo przebudowane zasilanie, dodany mój własny bufor lampowy; Srebrne interkonekty DIY Srebrny bez-transformatorowy wzmacniacz lampowy na bazie 6s33s (OTL) Kabel głośnikowy (jak w temacie) Gra to wspaniale na tych wyplatańcach. Gorąco polecam. zjj_wwa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tetris 0 Napisano 20 Wrzesień 2013 tańszą wersją dla proponowanego produktu będzie ulralink. Jakoś nie wiem czy przypadkiem nie lepsza. Kabel (przewód) 2 RCA Ultralink ULTIMkII-1M Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zjj_wwa 0 Napisano 26 Styczeń 2014 ... a jak wyglądają podstawowe parametry tego ultralinka ? Ile wynosi indukcyjność własna jednego metra tego przewodu ? Ile wynosi pojemność własna jednego metra tego przewodu ? Rezystancja ? Pozdrawiam, Z. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MarzenaK 0 Napisano 12 Luty 2014 Tego typu parametrów raczej się nie znajdzie na stronach gdzie oferowane są te kable. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach