lucawar83 0 Napisano 11 Wrzesień 2013 Witam Jestem posiadaczem monitorów aktywnych Adam ;D i chce podpiąć je w system 5.1 lub 7.1 wraz z TV,PS,PC Co jest najlepszym rozwiązaniem ??? procesor dźwięku, amplituner , Odtwarzacze Blu-ray wszystko oczywiście kablami mini jack ponieważ zestaw na kable XLR jest niestety nie na moja kieszeń Proszę o pomoc i jakieś porady. Z góry bardzo dziękuje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 12 Wrzesień 2013 Tylko i wyłącznie procesor dźwięku połączony z odtwarzaczem Blu-ray, ale skoro nie masz możliwości kupna kabli XLR, to nie mam pojęcia jak nazbierasz na jakiś procesor... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lucawar83 0 Napisano 12 Wrzesień 2013 Tu się nie zrozumieliśmy Oczywiście ze bez problemu mogę kopić kable XLR Ale procesor na XLR sa bardzo drogie cena ok 6 tys i wyżej ja mam ok 3 tys Wiec tak mi się wydaje ze w tym momencie zostaje tylko mini jack Chyba ze są jakieś inne możliwości (tańsze) połączenia wszystkiego kablami XLR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lucawar83 0 Napisano 12 Wrzesień 2013 Znalazłem coś takiego Harman/kardon AVR 370 czy to jest dobre rozwiązanie ?? Macie możne jakieś inne propozycje ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 16 Wrzesień 2013 Moja szczera propozycja to sprzedaż kolumn aktywnych i budowa standardowego zestawu bazujące go pasywnych kolumnach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach