HondaAccord 0 Napisano 16 Październik 2013 Troszkę kosztują te Melodika ale stopniowo może się uda Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 16 Październik 2013 Nie ma konieczności kupowania od razu całego zestawu. Te kolumny nie znikną tak prędko jak poprzednia seria Roth OLi. Można powoli kompletować cały zestaw. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 16 Październik 2013 Przy takiej cenie to nie dziwię się że szybko nie zniknął Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 17 Październik 2013 Cena często nie ma reguły, seria OLi kosztowała identycznie i sprzedawała się rewelacyjnie. Mimo wszystko producent przerwał produkcję. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 27 Październik 2013 Mam jeszcze taki dylemat odnośnie wzmacniacza. Mianowicie obecnie mam kable (Jamo 2x2,5mm) podłączone do głośników za pomocą wtyków bananowych a do wzmacniacza "na goło". Chciałbym użyć jakichś wtyków lub szpilek do połączenia za wzmacniaczem ale nie mogę nigdzie na necie znaleźć informacji jakie mi pasują. Banan od głośników nie wchodzi mimo wyciągnięcia zaślepki. Tak na próbę sobie "pasowałem". Ma ktoś może informację lub pomysł jakie banany lub szpilki będą pasować? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 28 Październik 2013 Musi wchodzić, nie ma opcji. Czasami trzeba użyć trochę siły. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 28 Październik 2013 No ale na siłę pcham po wyciągnięciu zaślepki i nie idzie włożyć ??? A wtyki mam dokładnie takie: http://almedia.pl/pl/techlink-wtyki-bananowe-690973.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach