turbodymomen 0 Napisano 27 Wrzesień 2013 Witam! Mam pytanie odnośnie odtwarzaczy Bluray: LG BD660 i Pioneer BDP160/BDP150 Chodzi o jakość dźwięku,obrazu jak i kompatybilność! który z przedstawiony modeli wypada pod tym względem najlepiej ? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam forumowiczów! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 27 Wrzesień 2013 zdecydowanie Pioneer jest lepszym pomysłem - radzę zajrzeć także do Sony - słyną z genialnych odtwarzaczy Blu-ray Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość adam924 Napisano 31 Październik 2013 Pioneer Bez dwóch zdań. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
turbodymomen 0 Napisano 11 Marzec 2014 No i się posłuchałem i...żałuję BR BDP160: -zawiesza się! -raz odtwarza a raz nie odtwarza plików FLAC z tej samej płyty! -po wyłączeniu często nie reaguje(nie można ponownie uruchomić odtwarzacza) i trzeba resetować lub wyciągać wtyczkę z gniazdka! -obraz 2D BR z org płyt tragedia! -obraz 3D zacina(co kilka minut robi się czarny ekran z komunikatem odnośnie niepoprawnego formatu)! -YouTube działa jak by chciał a nie mógł! -W internecie pełno rozmaitych wątków odnośnie wad tego odtwarzacza BR! LG który miał być gorszym rozwiązaniem jak na razie sprawuję się bez problemu! To na razie tyle po 2 miesiącach użytkowania! Pozdrawiam! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 12 Marzec 2014 Proponuje wgrać najnowszy software lub oddać odtwarzacz do wymiany na nowy - zdarza się najlepszym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 12 Marzec 2014 Gdzie i jak nabyłeś odtwarzacz? Mogę powiedzieć wprost, sprzedaliśmy ich na prawdę dużo i nigdy nie mieliśmy takie przypadku na reklamacji, której również żadnej nie kojarzę bez zaglądania w archiwalne segregatory. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
turbodymomen 0 Napisano 12 Marzec 2014 Soft wgrywałem już dwukrotnie, mam w tej chwili najnowszy z możliwych! Z każdą kolejną aktualizacją nic się nie poprawiło! Przykro mi to pisać ale odtwarzacz nabyłem w Sklepie RMS pod koniec Grudnia 2013, szkoda tylko że nie zabrałem się od razu za porządne testowanie-miał bym wtedy czas na zwrot lub wymianę towaru! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 13 Marzec 2014 Zapraszamy do zgłoszenia reklamacji masz na to dwa lata Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 13 Marzec 2014 Dokładnie jak pisze Stasiek. z takim problemem powinieneś się zgłosić od razu do nas lub serwisu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach