HondaAccord 0 Napisano 10 Październik 2013 Jaki Blue Ray polecacie zakupić? Posiadam amplituner Yamaha RX-V675+Tv Toshiba 46TL963 3D+Jamo S606HCS3+SUB210. Interesuje mnie coś z upscalingiem.Filmy 30%Muza70% gł CD. Kwota:1200-1300zł. Zastanawiam się nad Yamaha BD-S673.Czy to dobry kierunek? Co polecacie? W niedalekiej przyszłości planuję również zakup odtwarzacza CD. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 11 Październik 2013 Zdecydowanie coś z Sony lub Panasonic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 11 Październik 2013 W zakładanej przez Ciebie cenie Yamaha jest bardzo dobrym wyborem. Możesz swobodnie pokusić się o jej zakup. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 11 Październik 2013 Dziękuję uprzejmie za odpowiedzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 16 Październik 2013 Zakupiłem ww Yamahe I jestem naprawdę bardzo zadowolony. Fajny upscaling.Na nowo odkrywam filmy z przed lat. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 16 Październik 2013 Podpowiedzcie: jest sens kupować odtwarzacz CD I podłączyć go do wzmacniacza kina domowego.? Czy będzie słychać różnice na płycie CD odtwarzanej z Blue reya a odtwarzanej z odtwarzacza cd? Czy to jest niepotrzebne wydawanie pieniędzy? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 16 Październik 2013 Jest znacząca różnica w jakości dźwięku płyty CD czytanej przez dedykowane urządzenie,a blu-ray. Przetestuj to przed zakupem i sam się przekonasz. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 16 Październik 2013 Na co się więc pokusić: - yamaha cd300 czy cd700? Czy słychać zauważalną I odczuwalną różnicę pomiędzy dwoma ww modelami? Pytam bo różnice cenowe są zauważalne A może jakiś inny sprzęt? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 17 Październik 2013 Właśnie chciałem spytać, czemu akurat Yamaha? Nie musisz się ograniczać do jednej marki. Ile chciałbyś wydać na odtwarzacz? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 17 Październik 2013 Chciałbym wydać jak najmniej oczywiście ;D Ale powiedzmy że 1200-1300zł. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 17 Październik 2013 Zatem wybór jest raczej prosty: http://sklep.rms.pl/index.php?p2749,nad-c-515-bee-c515-odtwarzacz-plyt-cd Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 17 Październik 2013 Przekracza to niestety mój budżet :(A coś tańszego? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 17 Październik 2013 Zatem absolutne minimum: http://sklep.rms.pl/index.php?p11276,pioneer-pd-10-pd10-odtwarzacz-plyt-cd-sacd-z-dsd-i-usb aktualnie w dobrej cenie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 17 Październik 2013 Co ciekawe obydwa modele w sklepie w którym kupowałem wzmacniacz są w tej samej cenie ??? Wybrać NADa rozumiem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 18 Październik 2013 Oho ho, zdecydowanie NADa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 18 Październik 2013 Skoro tak radzicie więc wezmę Nada. Dzięki za doradztwo. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 18 Październik 2013 Zapomniałem spytać: jak i czym go podłączyć do wzmacniacza kina domowego? Optykiem czy koloksjalnie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 18 Październik 2013 w miarę możliwości koaksjalnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 18 Październik 2013 A jakiś konkretny kabelek można prosić ??? Tak żeby fajnie basik chodził :)A zarazem symfonii innych dźwięków nie zagłuszał.Taki do stówki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 18 Październik 2013 Najlepszym rozwiązaniem będzie nasza polska Melodika: http://sklep.rms.pl/index.php?p9852,melodika-md2r05-kabel-2xrca-2xrca-purple-rain-0-5m Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 20 Październik 2013 Najlepszym rozwiązaniem będzie nasza polska Melodika: http://sklep.rms.pl/index.php?p9852,melodika-md2r05-kabel-2xrca-2xrca-purple-rain-0-5m W trakcie realizacji ze sklepem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 22 Październik 2013 I lipa z NADem C515 >:(Byłem w sklepie i "poszedł" Sprowadzać już nie będą. Pytanko: czym się różni NAD C515 od NAD C516bee. Bo C516 znalazłem w spoko cenie na e-bayu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 23 Październik 2013 będzie dobrze, możesz zamawiać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 24 Październik 2013 będzie dobrze, możesz zamawiać Kupiony.Teraz pozostaje poczekać kilka dni zapewne aż dotrze z...Portugali Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 26 Październik 2013 I oby doszedł w jednym kawałku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach