HondaAccord 0 Napisano 21 Październik 2013 Jakie kable HDMI-HDMI do 100zł? Potrzebuje kabla 0,5m i 1,5m. Planuję dzisiaj coś zamówić ze str rms. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 21 Październik 2013 Jeszcze pytanko:czy jak na kablu pisze High Speed Erathnet (mam taki na połączeniu Br-Wzmacniacz) to jest on z typu 1.4 lub 1.4a? Pytam gdyż jest to kabel kupiony w przysłowiowym tesco. Czy będzie widoczna różnica pomiędzy kablem zwykłym(1.3 o ile się nie mylę taki mam) a kablem 1.4 w połączeniu tv(Arc)-wzmacniacz? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 22 Październik 2013 to zależy od przekątnej obrazu i jakości dźwięku - jeśli jest wysokiej klasy to może być zauważalna różnica Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 22 Październik 2013 Czyli na tv Toshiba 46TL963 3D może to mieć jakieś odzwierciedlenie? Czy moje kable hdmi są wystarczające? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 22 Październik 2013 nie mam pojęcia jakie kable kupiłeś, nie miałem ich w ręku, nie wiem jak się trzymają końcówki etc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 22 Październik 2013 Końcówki trzymają dobrze ale kable były tanie (kupione ok roku temu) stąd pytanie czy nie lepiej je wymienić na coś polecanego. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 23 Październik 2013 jeśli czujesz dyskomfort - wymień dla spokoju ducha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 23 Październik 2013 HondaAccord, kup kable Lindy lub Inakustik i masz sprawę ogarniętą na stałe. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
HondaAccord 0 Napisano 23 Październik 2013 No właśnie. Dla spokoju ducha wezmę te Lindy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach