lucawar83 0 Napisano 4 Listopad 2013 Witam Czy możecie mi doradzić który sprzed wybrać Zastosowanie kino domowe z aktywnymi monitorami Z góry dziękuje i pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 4 Listopad 2013 Zdecydowanie Harman - chociażby z tytułu funkcji sieciowych Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lucawar83 0 Napisano 5 Listopad 2013 Sprzedawca w sklepie proponował mi NAD ze względu na lepsze parametry i możliwość wymiany procesora lub karty nie pamiętam dokładnie której części no i mniejsza awaryjnosc A co do HK czytałem ze jednym z problemów jest jego grzanie sie Co wy na to ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 6 Listopad 2013 Harman AVR370 praktycznie w ogóle się nie grzeje. Niejednokrotnie prowadziłem odsłuchy na tym amplitunerze i nigdy nie zauważyłem takiej prawidłowości. Ewentualnie jak się go zamknie w szczelnej szafce to może zaistnieć problem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lucawar83 0 Napisano 6 Listopad 2013 A co sądzicie o NAD-zie ?Czy jest tak wielka różnica miedzy nim a HK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 6 Listopad 2013 NAD również produkuje wybitną elektronikę. Najpewniej będzie grać lepiej od HK, ale oferuje mniejszą funkcjonalność. Pytanie czym się głównie kierujesz. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lucawar83 0 Napisano 6 Listopad 2013 Mój plan to jest zintegrowanie całego sprzętu tzn telewizora ps3 laptopa i iPhona z kolumnami. Kolumny są aktywne wiec w grę wchodzą pre out Przede wszystkim zastosowanie do kina domowego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 6 Listopad 2013 No to lepiej Harman, zdecydowanie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 6 Listopad 2013 Nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się ze Staśkiem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lucawar83 0 Napisano 6 Listopad 2013 Dziękuje bardzo za pomoc Bardzo mi pomogliscie Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach