morricone 0 Napisano 12 Grudzień 2013 Witam Chciałem złożyć niedrogi zestaw do karaoke. Mikser z mikrofonem chciałem podłączyć do laptopa a laptop przez wejście słuchawkowe do wieży. Mam problem z wyborem sprzętu. Nie znam się na tym i bardzo proszę o pomoc. Mam również ograniczone fundusze. Na mikser mogę przeznaczyć max 200zł a na mikrofon do 100zł. Potrzebuje miksera do którego mogę podłączyć tylko jeden mikrofon. Moje typy to: 1. Behringer XENYX 302 USB. 2. Behringer XENYX 502. i do tego jakiś niedrogi mikrofon może firmy PROEL? Czy w cenie do 200zł znajdę coś lepszego niż Behringer? Bardzo proszę o pomoc w doborze sprzętu. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 16 Grudzień 2013 Niestety nie jestem w stanie Ci pomóc w kwestii tego typu sprzętu. Proponuję o kontakt ze sklepem, który stricte się tym zajmuje. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
morricone 0 Napisano 16 Grudzień 2013 Ok. Rozumiem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość joystickplUM3a Napisano 17 Styczeń 2014 możesz też sprawdzić na allegro jak to wszytysko cenowo wygląda. Ja sama sobie tak złożyłam domowe karaoke - trochę akucji allegro a trochę przegladania stron typu oddam/zamiene;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość dawid56 Napisano 20 Styczeń 2014 Allegro ma niskie ceny jeśli znajdziesz odpowiedniego sprzedawcę. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość botik Napisano 30 Lipiec 2015 Znalazłeś coś ciekawego? sam szukam podobnego sprzętu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość nefoso Napisano 8 Październik 2015 Nowy czy używane? Jeśli "używka" to z pewnością warto zajrzeć na aukcje internetowe. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach