Dabalwwy 0 Napisano 12 Grudzień 2013 Witam mam zamiar kupić zestaw kina domowego 5.1 ale mam 2 ograniczenia wiadomo kasa(ok 3000zł) i drugie to ze musi być ze sklepu rtvaeuroagd mam na oku amplituner 1.Pioneer VSX-528-K 2.Yamaha RX-V475 a głosniki 1.Jamo S 606 HCS 3 2.Taga Harmony TAV-606 v.3 co o tym myślicie , może macie inne propozycje. z góry dzięki za pomoc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 12 Grudzień 2013 Z dwojga złego bierz Pioneera na Jamo. Będziesz zdecydowanie zadowolony. Za dużo nie mogę Ci proponować jeśli zakup ma być koniecznie w sieci sklepów EURO. Za dużego wyboru nie mają. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 12 Grudzień 2013 i ceny zdecydowanie wysokie, do tego modele amplitunerów sprzed roku lub dwóch, a kolumny Jamo z poprzedniej serii, już dawno nieprodukowanej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dabalwwy 0 Napisano 12 Grudzień 2013 tak jeszcze popatrzyłem po necie i w grę wchodzą jeszcze 4 sklepy możecie coś doradzić ?? w kwocie ok 3000zł 1.mediamarkt.pl 2.redcoon.pl 3.electro.pl 4.mall.pl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 13 Grudzień 2013 Proponuje jednak zacząć zakupy od wybrania sprzętu, a nie sklepu ;D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dabalwwy 0 Napisano 13 Grudzień 2013 No w tym wypadku odpada ta standardowa opcja bo tak naprawe biore tez tv a zalezy mi na konkretnym malo dostepnym modelu .A co mylicie o modelu JAMO S 626 HCS czym sie rozni w stosunku do 606 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 13 Grudzień 2013 W Redcoonie masz dostępne kolumny Indiana Line i Melodika - poszukaj w tym kierunku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach