deeptrance 0 Napisano 28 Grudzień 2013 Witam, Chcę podłączyć ww. zestaw do telewizora LG LW4500. W komplecie był tylko kabel optyczny, którym podłączam zestaw i wszystko działa ok. Wyczytałem jednak że dzięki podłączeniu kablem coaxialnym można uzyskać lepszą jakość dźwięku. Problem polega na tym gdy podłączam kablem coaxialnym 1xRCA-1xRCA nie ma dźwięku wogóle. Próbowałem we wszystkich gniazdach w telewizorze. Proszę o pomoc jaki to musi być kabel. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 28 Grudzień 2013 A posiadasz wyjście koaksjalne w telewizorze? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
deeptrance 0 Napisano 28 Grudzień 2013 ZŁĄCZA - TYŁ RF - antenowe AV - wejście Component Scart Full/Half HDMI/HDCP Cyfrowe wyjscie audio USB 2.0 RGB D-sub (15 pin) PC audio LAN RS-232C AV - wejście Component+Audio USB 2.0 HDMI Wyjście słuchawkowe CI (Common Interface) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
deeptrance 0 Napisano 28 Grudzień 2013 Czyli wynika z tego że pozostaje optyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
deeptrance 0 Napisano 28 Grudzień 2013 Może jest jakaś przejściówka? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 28 Grudzień 2013 Jest, ale koszt nieopłacalny i zysk zerowy. Szukaj źródła w słabym sygnale lub słabym sprzęcie audio. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach