Kicekjea 0 Napisano 28 Styczeń 2014 Witam ! Szukam słuchawek nausznych w cenie do 250 zł. Chciałbym aby były one w miare wygodne( poprzednio hd 555 były ok), głównie będą one podlaczone do wzmacniacza Kenwood KA-5040R, zależy mi szczególnie aby dobrze sprawdził się w grach(dobre pozycjonowanie) i sporadycznie w muzyce i filmach. Słucham przeważnie muzyki rozrywkowej, rocka, dużo elektroniki. Słuchawki powinny charakteryzowac się dobrą ceną, miesistym nie mulacym i nie zalewajacym reszta pasma basem oraz czystym wokalem, używane sluchawki wchodzą jak najbarzdziej w gre. Z góry dzięki za zainteresowanie się tematem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 28 Styczeń 2014 Polecam Twojej uwadze te dwa modele http://sklep.rms.pl/audio-technica-ath-sj55-sluchawki-przewodowe http://sklep.rms.pl/sennheiser-hd-228-hd228-sluchawki-przewodowe ze wskazaniem na japońską Audio-Technicę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kicekjea 0 Napisano 29 Styczeń 2014 Czy podane słuchawki sprawdza sie w moich wymaganiach, tutaj moje typy KOSS UR40, shure se240, denon ah-d1100 ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 29 Styczeń 2014 Shure to słuchawka dla realizatorów - bas tam tylko pyka, wszystko jest dość suche, Denon leje basem po całym paśmie, Koss, zdaje się ma problemy z pękającymi pałąkami. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafko 2 Napisano 30 Styczeń 2014 Z tych które podałeś najlepiej by się spisały Shury, ale ja i tak bym wybrał Audio-Technicę ATH-SJ55. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kicekjea 0 Napisano 4 Luty 2014 A jak grają te Audio Techniki ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 4 Luty 2014 Dominuje łagodnie prowadzony wokal, słuchawki mają łagodną górę i delikatny bas. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kicekjea 0 Napisano 4 Luty 2014 Zrobilem rozeznanie w internecie i teraz czas na ostateczną decyze, z posród tych słuchawek AKG AKG K618 Denon ah-D1100 AKG K540 JBL J 55 ATH-T400 Które poleciłby pan aby wstrzelił się w 100 % wymienionych kryteriach ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 4 Luty 2014 Wybierałbym spośród dwóch ostatnich Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kicekjea 0 Napisano 4 Luty 2014 Jaką barwą charakteryzują się jbl a jaka audio technica? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 5 Luty 2014 Po pierwsze JBL to słuchawki zamknięte - zagrają z mniejszą przestrzenią, selektywnością i mocniejszym basem, ATH-T400 to już inna klasa, otwarte słuchawki o zrównoważonym brzmieniu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kicekjea 0 Napisano 5 Luty 2014 A czy będą sprawować się lepiej niż poprzednie senki hd 555 ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 5 Luty 2014 Nie wiem jak te słuchawki grają z twoim źródłem dźwięku, więc nie chce obiecywać, HD555 to dobre słuchawki i może to grać także porównywalnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kicekjea 0 Napisano 5 Luty 2014 Interesuje mnie wlasnie jak z basem w tych ath 400 ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 5 Luty 2014 na pewno nie będzie sążnisty w tej cenie, ale po wygrzaniu się będzie ok Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kicekjea 0 Napisano 7 Luty 2014 A jak zdaniem pana graja słuchawki ATH-SJ55 , ich opinie tez są ponoc dobre? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinwroblewski 0 Napisano 10 Luty 2014 ja nigdy nie miałem ATH-SJ55 , ale aktualnie posiadam słuchawki Aerial7. wysoka jakość dźwięku, solidna budowa. ja kupowałem swoje słuchawki 1,5 roku temu za 300, a teraz już znajdzie się je w granicach 250. gdyby ktoś chciał poznać więcej informacji o słuchawkach to - http://musicandmore.pl/aerial7-phoenix-hype Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Matika Napisano 20 Luty 2014 Ja też mam takie jak kolega wyżej i jestem z nich bardzo zadowolona. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach