Serż 0 Napisano 11 Czerwiec 2015 Z czym ciekawym mieliście do czynienia? Szukam tytułów niekoniecznie encyklopedycznych, co dających się czytać lekko i przyjemnie - anegdoty, ciekawostki oraz podróż w czasie są mile widziane. Ze swojego miejsca mogę polecić: "Prędzej świnie zaczną latać" Mark'a Blake - jedna z wielu pozycji o Floydach, którą w odróżnieniu od np. "Moich wspomnień" Mason'a czyta się duuużo przystępniej - lekkie pióro, mało encyklopedycznej wiedzy a więcej historii z życia członków i zespołu. "Kult Kazika" - dzieła Leszka Gnoińskiego. Pomimo pokaźnych rozmiarów pozostawia po przeczytaniu niedosyt - świetna narracja i budowa klimatu. Zwłaszcza klimatu starej Warszawy i początków zespołu. Uśmiech na gębie gwarantowany. Będę wdzięczny za ciekawe podpowiedzi! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość dlak Napisano 16 Czerwiec 2015 Słyszałem dobre opinie o "O krowach, świniach, robakach oraz wszystkich utworach Pink Floyd" Weiss Wiesław, ale nie wiem czy będzie pasować Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach