rezydent13 0 Napisano 23 Lipiec 2015 witam jak wyzej w temacie . nie wiem przez jaki kabel mogłbym podłączyc laptopa aby odtwarzazc muzyke przez kino. Kino nie posiada portu takiego jak AUX . Ma USB , DMport . audio in , phones , euro , hdmi i to chyba wszystko . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 23 Lipiec 2015 Najlepiej byłoby przez HDMI - wtedy mamy dźwięk i obraz w jakości cyfrowej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rezydent13 0 Napisano 23 Lipiec 2015 podłączyłem ale jakby nie widział kabla . trzeba cos uaktywnic w laptopie ?? bo kino sprawdzałem na wszystkih opcjach tj dm port itd Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Obsługa RMS 3 Napisano 23 Lipiec 2015 Zajrzałbym do instrukcji, zazwyczaj trzeba wcisnąć guzik funkcyjny żeby uruchomić wyjście. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rezydent13 0 Napisano 24 Lipiec 2015 Tez tak zrobiłem . A instrukcja gdzieś mi się zawieruszyla Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 24 Lipiec 2015 Proponuje podpytać w serwisie, niestety nie doradzamy w kwestii obsługi laptopów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach