Pawio 0 Napisano 29 Październik 2015 Witam Zakupiłem u państwa w sklepie kino domowe 5.1 z amplitunerem Harman AVR 161 (wgrane najnowsze firmware 2.20). Potrzebuję pomocy w wyborze słuchawek bezprzewodowych nausznych / wokółusznych współpracującymi bez problemu z tym amplitunerem oraz dodatkowo z iPhone 5s i iPodem Air 2. Mogę przeznaczyć na to około 800 zł. Zależy mi aby dźwięk miał dobry bass a za razem żeby wszystkie tony były odpowiednie. Słuchawki będą wykorzystywane do wszystkiego tzn. do oglądania telewizji, słuchania muzyki oraz oglądania YouTube. Dziękuję za sugestie i pomoc. Pozdrawiam Pawio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 30 Październik 2015 Jest problem u uzyskaniem takiego połączenia. Amplituner nie oferuje opcji nadawania przez Bluetooth a jedynie odbiór. Można doń przesyłać muzykę za pomocą smartfona lub tabletu. W kwestii słuchawek do Apple to w kwocie 800zł można zaopatrzyć się w bardzo dobre AKG Y50BT http://sklep.rms.pl/akg-y50bt-y-50-bt-bezprzewodowe-sluchawki-nauszne-bluetooth Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pawio 0 Napisano 30 Październik 2015 Witam Dziękuję za odpowiedz. A co dokupić do amplitunera aby była opcja nadawania przez Bluetooth ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 2 Listopad 2015 I tu jest problem, bo rynek ugina się od odbiorników, ale o nadajnikach nikt nie słyszał. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pawio 0 Napisano 2 Listopad 2015 Czyli mam rozumieć, że nie da się tego zrobić ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 3 Listopad 2015 W ramach naszego asortymentu nie potrafi odnaleźć rozwiązania tego problemu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pawio 0 Napisano 3 Listopad 2015 Rozumiem i dziękuje za wyjaśnienia. Mam jeszcze jedno pytanie jakie dobrać słuchawki bezprzewodowe z takimi samymi wymaganiami co w pierwszym poście ale posiadające możliwość podłączenia przewodu, który posłuży do podlaczenia słuchawek bezprzewodowym do tego amplitunera. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 4 Listopad 2015 Wysłane przeze mnie AKG mają podłączenie także po kablu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach