gregoryy 0 Napisano 2 Grudzień 2015 witam , mam okazje kupic zestaw kina domowego 7.1 z ampli Onkyo TX-SR503E tylko nie wiem jak to wszystko podlaczyc . Amplituner nie ma wejscia hdmi i zostaje chyba tylko optyczne ? kiedy podlacze ps4 i laptopa przez hdmi do tv a z tv optykiem do ampli to czy bedzie 7.1 czy tylko stereo ? Moj tv to panasonic 47as650e, nie mam pojecia czy on wysyla optykiem dzwiek stereo czy 5.1/7.1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 3 Grudzień 2015 TV powinien wypuścić podstawowy sygnał Dolby lub DTS po optyku. Na pewno nie wypuści DTS HD ani Dolby HD, stąd o prawdziwym 7.1 nie ma mowy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Alfredlob 0 Napisano 24 Październik 2021 I've been searching for a ready-made keto meal plan for a month, so I don't have to count calories by myself and don't have to come up with a suitable recipe out of a huge number of products. This one is easy and fast - a one-month ready-made plan! Excellent menu, everyone will love it. And most importantly - you can download it for free right now: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach