Guma1984 0 Napisano 6 Grudzień 2015 Witam, powoli rozglądam się za następcą moich Creative aurvana live, przedział cenowy 500zł z haczykiem. Muzyka dynamiczna, rock, dance hall, rap/hip hop, alternatywa, czasem jakieś rytmy disco/club. Napęd to Dac Calyx Coffee, muzyka głównie z komputera, odtw aimp, głownie format mp3. Używane w warunkach domowych. Konstrukcja zamknięta. Nocne słuchanie do tzw poduchy ;D ;D Zależy mi na dobrym precyzyjnym basie, w obecnych brak energii np przy rockowych gitarach. Liczy się również bardzo solidne wykonanie, by wytrwały lata. W obecnej chwili pomyślałem o takich modelach AKG K 550 AKG K 271 MK II jakieś inne propozycje? jak i szersza opinia o wymienionych wyżej modelach. Pozdrawiam, Sebastian. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 7 Grudzień 2015 Z AKG z sążnistym basem polecam takie urządzenie http://sklep.rms.pl/akg-k-167-tiesto-k167-sluchawki-nauszne-skladane-dla-dj-lub-do-domu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Guma1984 0 Napisano 10 Grudzień 2015 a można prosić o jakaś charakterystykę tych 3 modeli? W chwili obecnej najbardziej przemawia do mnie k271 mk2, czy mój wzmacniacz słuchawkowy/dac (calyx coffee) nada się do tych słuchawek? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 11 Grudzień 2015 k271 - dźwięk studyjny analityczny K167 - nadmiar basu k550 - pośrodku powyższych Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach