bayerstrahl 0 Napisano 20 Grudzień 2015 Witam Posiadam stary gramofon Stanton t'60 z wkładką stanton 505 zepsuła mi się igła i nie mam zielonego pojęcia jaka igła będzie do niego pasować i czy wgl? jeszcze produkuje się takie igły pod ten model gramofonu jeśli tak to co możecie mi zaoferować. Jeśli jednak nie ma igieł pod ten model wkładki to mam pytanie dotyczące Wymiany Wkładki na nowszy model tylko czy nowsza/inna wkładka będzie dobrze współpracować z tym modelem gramofonu ? Proszę o pomoc z góry dziękuje. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 21 Grudzień 2015 Poprosimy o zdjęcie mocowania wkładki. Najpewniej jest to standardowe 1/2 cala, więc dobierzemy wkładkę bez problemu od ok 100zł. Ale potrzebujemy to potwierdzić. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bayerstrahl 0 Napisano 21 Grudzień 2015 wygląda to tak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 21 Grudzień 2015 Jeśli ma to być podstawa podstaw to taka wkładka zda egzamin http://sklep.rms.pl/audio-technica-at-91-bl-at91bl-wkladka-gramofonowa trzeba także dokupić szablon żeby dobrze ją ustawić Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach