Dzikus 0 Napisano 27 Grudzień 2015 Witam, potrzebuje pomocy w wyborze soundbara. Na pewno musi to być Samsung (jestem fanem marki). Wybrałem 2 modele: HW-H750 HW-J650 Oba bardzo podobne parametry, czy ktoś jest coś w stanie doradzić? P.S. Wiem, że to Samsung i jakość dźwięku będzie gorsza niż u innych producentów w podobnym przedziale cenowym, ale tak jak pisałem po prostu jestem fanem marki. Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Obsługa RMS 3 Napisano 27 Grudzień 2015 Skoro nie ma znaczenia jakość dźwięku wybierz ten, który bardziej Ci się podoba i po problemie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dzikus 0 Napisano 27 Grudzień 2015 Znaczenie ma jakosc dzwieku miedzy tymi 2 modelami. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 28 Grudzień 2015 Bez znaczenia. Słuchaliśmy kilku soundbarów Samsunga i zawsze jest to dźwiękowa katastrofa. Stąd warto wybrać ten który lepiej wygląda. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach