pioro 0 Napisano 14 Kwiecień 2016 Witam. Tak jak w temacie poszukuje suba do zestawu. Pomieszczenie prawie 40mk,przeznaczenie muzyka 90% reszta film. Z racji tego ze chcialbym doslownie poczuc jego moc mam na uwadze 15calowe potwory. Rozwarzam klipscha r 115sw z racji na cene-do 4tys,na innym forum nic innego tylko rel i velodyne jest polecane. Velodyne do 4 bedzie 12 calowy z marnym 225v w rms,rel tez cos kolo tego. Osobiscie uwazam ze wymiary sie licza przy tego rodzaju sprzecie wiec klipsch jak najbardziej. Czy mam racje a moze jest cos dostepne w pl co moglbym wziac pod uwage? Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 15 Kwiecień 2016 Dobrze kombinujesz, ale znaczenie ma kombinacja mocy i całkowitej powierzchni membran, dlatego najwięcej w tej cenie daje.... Definitive Technology. http://sklep.rms.pl/definitive-technology-supercube-4000-subwoofer-aktywny-z-3-membranami-i-dsp-1szt?campaign-id=10 Tutaj masz 1200W ciągłej mocy plus 1 membrana aktywna 20cm oraz dwie pasywne, także po 20cm. Ogółem gra ci 60cm membrany, czyli 23.5 cala. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pioro 0 Napisano 15 Kwiecień 2016 Dzieki za odpowiedz. Ogladalem jak do tej pory i czytalem ale na amerykanskim podworku czyli tam gdzie nie liczą sie zbytnio z kompaktowoscią i mini subami powtarzaja w kolko ze nic nie zastapi wielkosci i dlatego graja tam takie cacka jak hsv u ludzi ktorzy testowali 2 czy 3 membranowe cacka,oczywiscie jesli tylko jedna z nich jest napedzana. Nie narzekam na brak miejsca a jakby nie bylo to w ameryce cos o basie wiedza,moze sie myle ale te mini,kilku membranowe metrosexualne???? subki nie dadza az tak niskiego i przerazajacego j......cia jak 15",34kilogramowy kolos. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 15 Kwiecień 2016 Definitive Technology to największy sprzedawca kin domowych premium w USA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach