pioro 0 Napisano 30 Kwiecień 2016 Zastanawialem sie nad zmianą kolumn( lektor8)ale zgodzicie sie pewnie ze lepiej bedzie zaiwestowac w elektronike(jak na razie onkyo tx8150)zeby poprawic brzmienie. Zrodlem nadal byloby smart tv i you tube ze wzgledu na duze zasoby klipow bo lubie wizje z fonią???? I czy integra z dac poprawi brzmienie? Czy ewentualnie preamp z wbudowanym dac np atoll i do tego koncowka? Chcialbym miec zapas mocy na ewentualna zmiane kolumn w przyszlosci(salon ok38 mkw) i rodzj muzyki klubowa,rnb dance. Wyjscie na sub chyba nie koniecznie bo mozliwe chyba jest podlączenie bez tego. Z tego co wiem wzmak zagra lepiej niz ampli stereo ale czy duzo lepiej. Nie wiem juz,nie wiem duzo na ten temat a im wiecej czytam tym mniej wiem dlatego pytam was. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pioro 0 Napisano 1 Maj 2016 Ewentualnie zwiększając budzet moze warto zainwestowac w dobrego DACa np Audio gd czy Hegla zamiast preamp z dobrą koncówką,jak to by zagrało? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Wasyl 0 Napisano 2 Maj 2016 Możesz pomyśleć nad jednym z nowszych modeli Advance Acoustic, x-i125. Ma wbudowanego DAC-a, solidną sekcję zasilania i wejście USB. Zagra o niebo lepiej, niż Onkyo. http://sklep.rms.pl/advance-acoustic-x-i125-xi125-wzmacniacz-zintegrowany-z-przetwornikiem-c-a Przy takim amplitunerze inwestycja w dobrego DAC-a nie ma większego sensu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pioro 0 Napisano 2 Maj 2016 Ok dzieki,a mize cos uzywanego z gornej polki np hegel h300 lub h200, nowy denon pma2020ae lub anthem 225 , denon ma tylko 80w ale czytalem ze daje rade. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pioro 0 Napisano 3 Maj 2016 ..Niektorzy twierdzą ze z tego rodzaju zródłem nie ma sensu ładowac kasy w droższy sprzęt,inni twierdzą ze kazdy wzmacniacz st.zagra lepiej od ampli stereo. Ale co dokladnie bedzie lepsze? Jak to w końcu jest? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pioro 0 Napisano 3 Maj 2016 A nie bedzie prosciej gdybym pozyczyl od was RMS za kaucją takie cudo i sam sie przekonam.??? Mozliwa opcja?? Czy przekonam sie jak kupie???? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Wasyl 0 Napisano 4 Maj 2016 Zapraszam na Hetmańską 33B, wypożyczamy sprzęt za kaucją. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pioro 0 Napisano 4 Maj 2016 Ok super,skontaktuje sie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach