KKorzeniowski 0 Napisano 15 Sierpień 2016 Witam, Mam zamiar kupić amplituner Onkyo tx-8150. Ze względu na małą odległość głośników od kanapy, a przez to brak możliwości odsunięcia głośników od ściany wydaje mi się racjonalnym zakup monitorów/głośników podstawkowych z przednim bass-reflexem. Chciałbym to zrobić mniej więcej w cenie do 2000pln. Najczęściej słucham muzyki wokalnej, jazzu, klasyki i szeroko pojętej muzyki instrumentalnej. Czy ktoś ma może doświadczenie z tym amlitunerem i konkretnymi głośnikami? Moje potencjalne wybory to: Polk Audio RTi A1 Indiana Line Tesi 260 Polk Audio TSx220B Pozdrawiam i z gróy dziękuję za pomoc, Krzysiek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 16 Sierpień 2016 Polk Audio RTi A1 wydaje się być najlepszym zakupem, zarówno ze względu na wykończenie w naturalnym fornirze, jak i przynależność do jednej z najlepszych linii produktowych Polk Audio. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach