plewi85 0 Napisano 16 Grudzień 2016 Hej! Obecnie posiadam wzmacniacz z tunerem Sony STR-KS1000 razem z glosnikami: 5+1 Dolby Digital (RMS) 3 x 143W 2 x 143W 285 W (Subwoofer) Chcialbym zwiekszyc moc glosnikow I potrzebuje porady co zrobic? Kupic inny wzmacniacz? Z gory dzieki za wszelkie rady. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 16 Grudzień 2016 To zamknięty system kina domowego sprzed wieków. Najlepiej byłoby wyrzucić go na śmietnik i zainwestować w nowy wzmacniacz i głośniki. Nawet używane ale jednak. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
plewi85 0 Napisano 16 Grudzień 2016 nie mam kasy na nowe bo gra dobrze - co moge zrobic zeby zwiekszyc moc? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 16 Grudzień 2016 Literalnie - NIC. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
plewi85 0 Napisano 16 Grudzień 2016 jestem zalamany ;( Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
plewi85 0 Napisano 16 Grudzień 2016 to co ja teraz mam zrobic? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach