FruGosky 0 Napisano 23 Wrzesień 2017 Chciałbym zapytać jaka to końcówka słuchawkowa? (Fajnie by było, żeby ktoś podesłał linka do kupienia takiego kabla z 2 końcem jack) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 25 Wrzesień 2017 wygląda mi na gniazdo USB? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
FruGosky 0 Napisano 25 Wrzesień 2017 Jakie jest to konkretnie usb??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 25 Wrzesień 2017 Wygląda na jakiś specyficzne gniazdo USB. nie jest to ani micro b, ani c. Tak swoją drogą, USB to wyjście cyfrowe, nie podłączysz pod to słuchawek i nie ma przejsciówek na jack. Słuchawki przyjmują sygnał analogowy. Mówiąc krócej - te gniazdo nie jest kompatybilne z żadnymi słuchawkami i nie ma żadnej przejściówki, która CIe poratuje. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
FruGosky 0 Napisano 25 Wrzesień 2017 Szkoda bo mam słuchawki SteelSeries H9 i najwidoczniej jest to specyficzne gniazdo producenta tak jak podejrzewałem no nic Dziękuję za odpowiedź. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 3 Październik 2017 W komplecie powinna być klasyczna końcówka minijack Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach