Tom1-9 0 Napisano 19 Październik 2017 Witam, Potrzebuję rady. Zamierzam kupić Kino 5.1 do filmów (w tym koncertów) i słuchania muzyki -różnej (rock, gothic rock, filmowa, poważna, new romantic), a przy tym korzystać z radio no i chciałbym żeby zestaw zbyt szybko się nie zestarzał. Już się rozejrzałem i choć specjalistą nie jestem myślałem o apku Pioneer VSX 832, Blue ray BDP 180, Taga TAV-606 v.3 i sub TSW-90 v.3. Wszystko to stanie w salonie ok 40m2. Proszę o pomoc w wyborze. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 20 Październik 2017 Pytanie po co kino domowe do sluchania muzyki. W tej cenie wybierze się dużo lepsze stereo. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tom1-9 0 Napisano 20 Październik 2017 Kino wydaje mi się bardziej uniwersalne. Nigdy nie wiadomo na co człowiekowi przyjdzie ochota, choć nie ukrywam jednak preferencji bardziej audio. A czy wskazany zestaw będzie OK? Co o takiej konfiguracji mówią specjaliści? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 20 Październik 2017 Bardzo podstawowy zestaw ale akceptowalny. Przypominam tylko że filmy można z powodzeniem oglądać w stereo. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tom1-9 0 Napisano 20 Październik 2017 Dziękuję za pomoc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tom1-9 0 Napisano 22 Październik 2017 Wracając do zestawu mam jeszcze jedno pytanie: Czy zestaw 5.0 Quadral Quintas 6650 będzie lepszą opcją niż Taga Harmony TAV 606 v.3 do apka Pioneer VSX-832. Niestety nie mam na razie gdzie tego słuchowo porównać. Proszę o opinię Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafko 2 Napisano 29 Październik 2017 Zestaw Quadral Quintas będzie lepszy od Taga Harmony, ale jeden i drugi to nic specjalnego. Zainteresuj się lepiej polk: https://sklep.rms.pl/polk-audio-t531-t50-t30-t15-zestaw-kolumn-do-kina-domowego-5-0 Jeszcze lepiej gra zestaw melodiki: https://sklep.rms.pl/zestaw-kolumn-glosnikow-do-kina-domowego-5-0-melodika-bl310-bl30-blc20-bl10 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lucjan 0 Napisano 29 Październik 2017 Tage raczej odradzam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
eerodekari 0 Napisano 17 Lipiec 2021 Przypominam tylko że filmy można z powodzeniem oglądać w stereo. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
musknikki09 0 Napisano 3 Październik 2021 this is really good post, thank you for sharing with us Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
spiceagent11 0 Napisano 24 Luty 2022 Bardzo podstawowy zestaw ale akceptowalny. Przypominam tylko że filmy można z powodzeniem oglądać w stereo. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach