0krzysiek1 0 Posted December 21, 2017 witam i proszę o pomoc... w jaki sposób mam puscic dziwek z telewizora na te kino domowe.... próbowałem przez kabel optyczny i nic.... mam jeszcze podłączony dekoder z cyfrowego Polsatu i bezpośrednio z dekodera i tez nic.... POMOCY.... Share this post Link to post Share on other sites
Obsługa RMS 3 Posted December 21, 2017 Na pewno wtykasz kabel tam, gdzie zaznaczono "digital in" ? może być tak, że wybrałeś na dekoderze dźwięk przestrzenny zamiast stereo i kino domowe nie dekoduje tego. Share this post Link to post Share on other sites
0krzysiek1 0 Posted December 21, 2017 nic nie daje.... nie ma dzwieku nadal..... Share this post Link to post Share on other sites
0krzysiek1 0 Posted December 21, 2017 prosze jeszcze raz... obraz podłaczylem a mi chodzi o dzwiek z tv lub dekodera aby puscic..... nie mam zielonego pojecia.... Share this post Link to post Share on other sites
rafko 2 Posted December 30, 2017 A czy w kinie na pewno odpowiednio wskazujesz źródło dźwięku? Chodzi o to aby amplituner brał dźwięk z odpowiedniego wejścia. Share this post Link to post Share on other sites