ArturP 0 Napisano 29 Styczeń 2011 Witam. Mam pytania co do tych kolumn http://allegro.pl/kol-digital-response-sprawne-i-ladne-i1427892803.html Szukałem ale nie znalazlem dan technicznych. Równiez nie wiem czy beda dobrze wspolpracowac z wzmacniaczem Saba Vs2160. Kupilibyście te kolumny za ta cene jeśli naprawde sa w 100% sprawne. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Anti 1 Napisano 29 Styczeń 2011 150 biletów narodowego banku polskiego to trochę za dużo jak na parę kolumn. Ja za tą kwotę zlecił bym wykonanie kolców pod jedną kolumnę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ArturP 0 Napisano 29 Styczeń 2011 mało ? moim zdaniem to jest okazja, mniej niz 150 na allegro to juz sa kolumienki 50w albo głosniki od wiezy. Chce do tej ceny cos dobre kupic, ciezko jest ale nie mam teraz dac za nowe 500zl a potrzebuje ich jak najszybciej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafko 2 Napisano 30 Styczeń 2011 20 lat temu to może bym się zastanowił nad ich kupnem... Jesli potrzebujesz czegokolwiek aby grało - to jest są w miare sprawne to możesz kupić... ale nie spodziewaj się jakieś rewelacji, tymbardziej jak nie znasz parametrów. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ArturP 0 Napisano 30 Styczeń 2011 no właśnie nie znam parametrów ale mam nadzieje ze ktos je rozpozna i wie jakie sa albo da mi link gdzie sa dane techniczne. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 30 Styczeń 2011 no właśnie nie znam parametrów ale mam nadzieje ze ktos je rozpozna i wie jakie sa albo da mi link gdzie sa dane techniczne. Rozumiem, że zapytanie do sprzedającego wysłałeś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ArturP 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Sprzedajacy sam nie wie... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafko 2 Napisano 30 Styczeń 2011 a czy wie czy są sprawne? czy to sprzedaż typu: "sprzedaje to co widzisz na zdjeciu, nie wiem czy jest sprawne bo nie umiem sprawdzić" ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ArturP 0 Napisano 31 Styczeń 2011 pisze ze sa w dobrym stanie technicznym itd..sam nie wiem moze poczekam jeszcze z kupnem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 31 Styczeń 2011 pisze ze sa w dobrym stanie technicznym itd..sam nie wiem moze poczekam jeszcze z kupnem. Generalnie nie polecam Ci kupować jakiegokolwiek produktu, od kogoś co sam nie wie co sprzedaje. Odłóż trochę i kupisz coś znacznie ciekawszego ... z parametrami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach