Horcrucs 0 Napisano 13 Luty 2011 Witam ,mam prosbe w wyborze słuchawek bezprzewodowych.! ze sie nie znam na tym a 2 z roku na rok to sie zmienia to wszystko wiec prosze o pomoc Karta dzwiekowa:Realtek HD Audio cel: gry ,muzyka ,filmy Budżet: 500-600 Ps Fajnie jakby mialy microfon i fajny wyglad Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Anti 1 Napisano 13 Luty 2011 Dlaczego szukasz bezprzewodowych? Nie lepiej kupić kartę dźwiękową i słuchawki przewodowe? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Horcrucs 0 Napisano 13 Luty 2011 Dlatego ze mam sluchawki tracera na kabel ale mnie troche wkurza ale wiem tez ze dobre bezprzewodowe (raczej kiedys )nie dorownywały przewodowym ale po prostu chce se chodzic po pokoju itp Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafko 2 Napisano 13 Luty 2011 Z bardzo dobrych bezprzewodowych słuchawek polecam Sennheisera RS170 z technologią Kleer: http://sklep.rms.pl/index.php?p5368,sennheiser-rs-170-rs170-sluchawki-bezprzewodowe Z bezprzewodowych z mikrofonem to tylko na bluetooth. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Horcrucs 0 Napisano 13 Luty 2011 Ale te twoje polecenie jest oparte na tym ze juz miales takie czy po prostu ze slyszenia,Sorry ze tak pytam ale po prstu ni chce wywalic na darmo tyle siana Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Anti 1 Napisano 13 Luty 2011 Hahahhaa Ja też jestem ciekaw czy rafko (właściciel tego forum i sklepu) posiadał takie słuchawki? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafko 2 Napisano 13 Luty 2011 hahaha, oczywiście że posiada. Ba - nawet ich słuchałem Dla niedowiarków proponuje odsłuch i porównanie z innymi modelami w podobnej cenie. Więcej wiary Anti ;p Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 13 Luty 2011 Anti, jesteś strasznie anty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grabczas 0 Napisano 13 Luty 2011 Kolega jakiś czas temu kupił słuchawki Creative Digital Wireless Gaming Headset HS-1200 właśnie żeby na skype móc gadać i chodzić po domu. Odpaliłem raz muzykę na nich i zwątpiłem, pliczek z YT co prawda najwyższej jakości nie był ale na głośnikach nie było słychać jakbym efektu że tak to ujmę "Zespół w kartoniku". Masakra totalna. Na własnym źródle nie miałem jak sprawdzić bo na USB podłączany. Jeżeli rafko poleca te Sennki do odsłuchu to oznacza że nie będą uszy krwawiły. Rzecz jasna nie wpadnij na pomysł posłuchać słuchawek kablowych za taką samą ceną. Wtedy będzie koniec Więc jeśli zmienisz zdanie co do kwestii kabla to dźwiękóweczka i słuchawki. Takiego Audiotraka Prodigy HD2 można za trochę ponad 200zł już dorwać. Jak tylko będę miał zastrzyk gotówki sam porwę się na tą dźwiękówkę. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach