narulaprince65 0 Napisano 24 Sierpień 2021 Generalnie w tej cenie, czyli około 300-400 zł, to ja osobiście rozglądałbym się za Rotelem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
goyalmanik22 0 Napisano 15 Wrzesień 2021 Tatko chrzestny, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Ostatnio byłem na odsłuchu monitorów JAMO CORNET 65II u kumpla. On ma je podłączone do amplifiera Harman Kardon HK6500. Dodatkowo słuchaliśmy muzyki w formacie bezstratnym FLAC. Moje wrażenia odsłuchowe były wprost niesamowite. Miałem ochotę słuchać i słuchać i słuchać i tak bez końca... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nagzpl12 0 Napisano 13 Październik 2021 there is some difficulty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maafkari4 0 Napisano 4 Czerwiec 2022 Dziękuję Wam za odpowiedzi. Zamówiłem już Jamo Cornet 65II, przez Waszą poradę i przez to, że odsłuchałem takich u przyjaciela. Wszystko działało na wzmacniaczo Harman Kardon HK6500. Było świetnie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
biraboomm 0 Napisano 25 Listopad 2022 Tatko chrzestny, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Ostatnio byłem na odsłuchu monitorów JAMO CORNET 65II u kumpla. On ma je podłączone do amplifiera Harman Kardon HK6500. Dodatkowo słuchaliśmy muzyki w formacie bezstratnym FLAC. Moje wrażenia odsłuchowe były wprost niesamowite. Miałem ochotę słuchać i słuchać i słuchać i tak bez końca... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
biraboomm 0 Napisano 16 Styczeń 2023 Miałem ochotę słuchać i słuchać i słuchać i tak bez końca.. https://19216811.bid/ https://panoramacharter.ltd/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
vrooktreat 0 Napisano 17 Lipiec 2023 Tatko chrzestny, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Ostatnio byłem na odsłuchu monitorów JAMO CORNET 65II u kumpla. On ma je podłączone do amplifiera Harman Kardon HK6500. Dodatkowo słuchaliśmy muzyki w formacie bezstratnym FLAC. Moje wrażenia odsłuchowe były wprost niesamowite. Miałem ochotę słuchać i słuchać i słuchać i tak bez końca... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pradadasy 0 Napisano 12 Luty Nie chcę robić reklamy, ale polecam sklep audio in w Łodzi. Na prawdę, mogę z pełną odpowiedzialnością powiedzieć, że to "ludzki sklep". Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach