Gość cinek Napisano 19 Czerwiec 2015 Ostatnio mnie wzięło na Bregovića, ale bez Kayah Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość botik Napisano 30 Lipiec 2015 Ja lubie pop i rock, czasem metal.. ;p Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość lugiza Napisano 12 Wrzesień 2015 Głównie rock. Chociaż nie pogardzę innym gatunkiem, jeśli wpadnie w ucho. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość WojWer Napisano 20 Październik 2015 Ja słucham generalnie wszystkiego, oprócz disco polo i tego rodzaju skocznej muzyki, nie wiem, ta zagraniczna tez pod disco polo podchodzi. Moim ukochanym zespołem jest POTF, czyli Poets of the Fall, z charyzmatycznym i przecudownym wokalistą, Marko Saaresto, z Finlandii. Grają oni Cinamatic Rock, a moim ukochanym utworem jest Dawn... Odkryłam ich niedawno stosunkowo, bo pół roku temu, ale albumy i koncerty mam już wszystkie:-) są cudowni i ich muzyka pomaga mi przetrwać najcięższy dzień nawet...Posłuchajcie, a zakochacie się na pewno:-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dododoan 0 Napisano 8 Sierpień Italodisco – The Kolors Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dododoan 0 Napisano 8 Sierpień (edytowane) 😀 Edytowane 8 Sierpień przez dododoan Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dododoan 0 Napisano 8 Sierpień (edytowane) 🤣 Edytowane 8 Sierpień przez dododoan Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach