Guest cinek Posted June 19, 2015 Ostatnio mnie wzięło na Bregovića, ale bez Kayah Share this post Link to post Share on other sites
Guest botik Posted July 30, 2015 Ja lubie pop i rock, czasem metal.. ;p Share this post Link to post Share on other sites
Guest lugiza Posted September 12, 2015 Głównie rock. Chociaż nie pogardzę innym gatunkiem, jeśli wpadnie w ucho. Share this post Link to post Share on other sites
Guest WojWer Posted October 20, 2015 Ja słucham generalnie wszystkiego, oprócz disco polo i tego rodzaju skocznej muzyki, nie wiem, ta zagraniczna tez pod disco polo podchodzi. Moim ukochanym zespołem jest POTF, czyli Poets of the Fall, z charyzmatycznym i przecudownym wokalistą, Marko Saaresto, z Finlandii. Grają oni Cinamatic Rock, a moim ukochanym utworem jest Dawn... Odkryłam ich niedawno stosunkowo, bo pół roku temu, ale albumy i koncerty mam już wszystkie:-) są cudowni i ich muzyka pomaga mi przetrwać najcięższy dzień nawet...Posłuchajcie, a zakochacie się na pewno:-) Share this post Link to post Share on other sites
dododoan 0 Posted August 8, 2024 Italodisco – The Kolors Share this post Link to post Share on other sites
dododoan 0 Posted August 8, 2024 (edited) 😀 Edited August 8, 2024 by dododoan Share this post Link to post Share on other sites
dododoan 0 Posted August 8, 2024 (edited) 🤣 Edited August 8, 2024 by dododoan Share this post Link to post Share on other sites