mak667 0 Napisano 5 Listopad 2012 Eddie Vedder solowo, Pearl Jam inne kapele z Seattle. To na dziś. Wczoraj Stańko. Codziennie coś innego. Żadnej dyskoteki. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość TomekPopek21 Napisano 4 Grudzień 2012 a ja słucham już kolejny tydzień gangnam style i nie mogę przestać ;D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość TomekPopek21 Napisano 4 Grudzień 2012 a ja słucham już kolejny tydzień gangnam style i nie mogę przestać ;D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość LidiaBorys87 Napisano 6 Maj 2013 Ja teraz słucham Fort Minor - Remember The Name najlepsza muzyka do treningu. Jak ktoś biega to polecam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tatko chrzestny 1 Napisano 22 Lipiec 2013 Proponowałbym od razu podawanie paru tytułów, linki do YT, osobiście z chęcią posłucham Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
felek 0 Napisano 11 Sierpień 2013 Ja najbardziej r'n'b. Ciara, Beyonce - te klimaty. Najczęściej słucham w serwisie Deezer, bo są prawie wszystkie albumy. A tak to w samochodzie płyta "Dangerously In Love" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość dawid56 Napisano 20 Styczeń 2014 Uwielbiam rocka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość michal40 Napisano 26 Styczeń 2014 Ja za to często słucham muzyki elektronicznej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MarzenaK 0 Napisano 12 Luty 2014 Jak dla mnie tylko polski rock i to ten starszy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Kiniam Napisano 18 Marzec 2014 Ostatnio lubię słuchać Lany Del Rey ... bardzo mnie relaksują jej kawałki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Beaatka21 Napisano 15 Kwiecień 2014 Lubię w zasadzie każdy rodzaj muzyki, jednak najbardziej rock. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość juga Napisano 14 Czerwiec 2014 Zdecydowanie hard rock i pochodne. Gitary, gitary i jeszcze raz gitary Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość juga Napisano 14 Czerwiec 2014 Zdecydowanie hard rock i pochodne. Gitary, gitary i jeszcze raz gitary Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Havan2002 0 Napisano 30 Listopad 2014 A ja preferuję muzykę klasyczną Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Havan2002 0 Napisano 30 Listopad 2014 A ja preferuję muzykę klasyczną Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
anastazy 0 Napisano 21 Styczeń 2015 Ooo to super Ja również słucham muzyki klasycznej, a rzadko się zdarza, że ktoś jeszcze tego słucha w tych czasach.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
anastazy 0 Napisano 21 Styczeń 2015 Ooo to super Ja również słucham muzyki klasycznej, a rzadko się zdarza, że ktoś jeszcze tego słucha w tych czasach.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość molinka Napisano 29 Styczeń 2015 Preferuję wszelkiego rodzaju muzykę rockową i pochodną Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość molinka Napisano 29 Styczeń 2015 Preferuję wszelkiego rodzaju muzykę rockową i pochodną Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość molinka Napisano 16 Marzec 2015 ja generalnie co leci w radiu, a tak to rap i hip hop Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość piuron Napisano 7 Maj 2015 blues/jazz/country - moja trójeczka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość druch Napisano 8 Maj 2015 Ja wychodzę z założenia, że w każdym gatunku muzycznym można znaleźć coś ciekawego i praktycznie w każdym coś takiego znajduję. Śmieszą mnie l;udzie którzy zabetonowują się tylko na jednym gatunku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość mistrzyni88 Napisano 15 Maj 2015 Lubię Boba Marleya, hip hop i LemONa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość umaja Napisano 27 Maj 2015 Słucham electronic/ambient/chillout/alternative. Ostatnio dużo słucham Mobyego i The Prodigy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość kazia8 Napisano 18 Czerwiec 2015 przy pracy techno :)pobudza hehe;)a tak spokojna czasem baciary;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach