PitagoraS

Początki DJ'stwa? Najpierw sprzęt audio czy konsola?

Recommended Posts

Siema.

Mam taką sprawę, że muzyka interesuje mnie od dawien dawna i po świętach bede miał ok 1000zł do wydania i mam taką sprawe, bo nie wiem czy najpierw kupić jakieś kolumny estradowe ze wzmacniaczem i uczyć sie "didżejki" na np Virtual DJ'u czy może jakąś konsole albo CD Player'a? Co powiedzie na ten temat, jakieś propozycje?

Dodam że kolumny to chcę jakieś porządniejsze, by gdzieś zagrać z czasu za jakiś czas na dyskotece itp a nie takie by se w domu posłuchać od czasu do czasu  ;)

Siema.

Mam taką sprawę, że muzyka interesuje mnie od dawien dawna i po świętach bede miał ok 1000zł do wydania i mam taką sprawe, bo nie wiem czy najpierw kupić jakieś kolumny estradowe ze wzmacniaczem i uczyć sie "didżejki" na np Virtual DJ'u czy może jakąś konsole albo CD Player'a? Co powiedzie na ten temat, jakieś propozycje?

Dodam że kolumny to chcę jakieś porządniejsze, by gdzieś zagrać z czasu za jakiś czas na dyskotece itp a nie takie by se w domu posłuchać od czasu do czasu  ;)

Guest mlodewilki58

no zależy też jaki budżet ma na to;p

Guest mistrzyni88

Weź zobacz sobie kolumny firmy firmy ADS i Fender.

Guest umaja

Ja zaczynałem od słuchawek, a reszte kasy przeznaczyłem na dobrego DAWa - w moim przypadku wybrałem Cubase, którego polecam ;)

On 12/17/2012 at 6:57 PM, PitagoraS said:

Siema.

Mam taką sprawę, że muzyka interesuje mnie od dawien dawna  Nox Vidmate VLC i po świętach bede miał ok 1000zł do wydania i mam taką sprawe, bo nie wiem czy najpierw kupić jakieś kolumny estradowe ze wzmacniaczem i uczyć sie "didżejki" na np Virtual DJ'u czy może jakąś konsole albo CD Player'a? Co powiedzie na ten temat, jakieś propozycje?

•  
Edited by hanifanze

On 7/27/2019 at 10:56 PM, hanifanze said:
On 12/17/2012 at 7:57 PM, PitagoraS said:

Siema.

Mam taką sprawę, że muzyka interesuje mnie od dawien dawna i po świętach bede miał ok 1000zł do wydania i mam taką sprawe, bo nie wiem czy najpierw kupić jakieś kolumny estradowe ze wzmacniaczem i uczyć sie "didżejki" na np Virtual DJ'u czy może jakąś konsole albo CD Player'a? Co powiedzie na ten temat, jakieś propozycje and write-my-paper tasks?

Cześć,

Czy warto kupić Fender Stereo 2018 VW Atlas w 2018? Potrzebuję głośników do mojego samochodu. Praktycznie nigdy nie słucham głośnej muzyki, ale zwykle słucham książek audio.

Edited by RandyBonnette