PitagoraS 0 Napisano 17 Grudzień 2012 Siema. Mam taką sprawę, że muzyka interesuje mnie od dawien dawna i po świętach bede miał ok 1000zł do wydania i mam taką sprawe, bo nie wiem czy najpierw kupić jakieś kolumny estradowe ze wzmacniaczem i uczyć sie "didżejki" na np Virtual DJ'u czy może jakąś konsole albo CD Player'a? Co powiedzie na ten temat, jakieś propozycje? Dodam że kolumny to chcę jakieś porządniejsze, by gdzieś zagrać z czasu za jakiś czas na dyskotece itp a nie takie by se w domu posłuchać od czasu do czasu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PitagoraS 0 Napisano 17 Grudzień 2012 Siema. Mam taką sprawę, że muzyka interesuje mnie od dawien dawna i po świętach bede miał ok 1000zł do wydania i mam taką sprawe, bo nie wiem czy najpierw kupić jakieś kolumny estradowe ze wzmacniaczem i uczyć sie "didżejki" na np Virtual DJ'u czy może jakąś konsole albo CD Player'a? Co powiedzie na ten temat, jakieś propozycje? Dodam że kolumny to chcę jakieś porządniejsze, by gdzieś zagrać z czasu za jakiś czas na dyskotece itp a nie takie by se w domu posłuchać od czasu do czasu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 18 Grudzień 2012 lepiej kolumny, przynajmniej usłyszysz co tworzysz - czyż nie tak? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 18 Grudzień 2012 lepiej kolumny, przynajmniej usłyszysz co tworzysz - czyż nie tak? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PitagoraS 0 Napisano 18 Grudzień 2012 Ty no w sumie to tak ;d a jak kolumny to jakie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PitagoraS 0 Napisano 18 Grudzień 2012 Ty no w sumie to tak ;d a jak kolumny to jakie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 18 Grudzień 2012 estradówkami niestety się nie zajmujemy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 18 Grudzień 2012 estradówkami niestety się nie zajmujemy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PitagoraS 0 Napisano 19 Grudzień 2012 aha no spoko loko Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PitagoraS 0 Napisano 19 Grudzień 2012 aha no spoko loko Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Djicebear 0 Napisano 9 Styczeń 2013 Jak Glosniki to proponuje aktywne monitory np pioneer sdj 05 albo sdj 08 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Djicebear 0 Napisano 9 Styczeń 2013 Jak Glosniki to proponuje aktywne monitory np pioneer sdj 05 albo sdj 08 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość mlodewilki58 Napisano 9 Sierpień 2013 no zależy też jaki budżet ma na to;p Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość mistrzyni88 Napisano 15 Maj 2015 Weź zobacz sobie kolumny firmy firmy ADS i Fender. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość umaja Napisano 27 Maj 2015 Ja zaczynałem od słuchawek, a reszte kasy przeznaczyłem na dobrego DAWa - w moim przypadku wybrałem Cubase, którego polecam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanifanze 0 Napisano 27 Lipiec 2019 (edytowane) On 12/17/2012 at 6:57 PM, PitagoraS said: Siema. Mam taką sprawę, że muzyka interesuje mnie od dawien dawna Nox Vidmate VLC i po świętach bede miał ok 1000zł do wydania i mam taką sprawe, bo nie wiem czy najpierw kupić jakieś kolumny estradowe ze wzmacniaczem i uczyć sie "didżejki" na np Virtual DJ'u czy może jakąś konsole albo CD Player'a? Co powiedzie na ten temat, jakieś propozycje? Dodam że kolumny to chcę jakieś porządniejsze, by gdzieś zagrać z czasu za jakiś czas na dyskotece itp a nie takie by se w domu posłuchać od czasu do czasu Weź zobacz sobie kolumny firmy firmy ADS i Fender. Edytowane 27 Lipiec 2019 przez hanifanze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
RandyBonnette 0 Napisano 7 Październik 2019 (edytowane) On 7/27/2019 at 10:56 PM, hanifanze said: On 12/17/2012 at 7:57 PM, PitagoraS said: Siema. Mam taką sprawę, że muzyka interesuje mnie od dawien dawna i po świętach bede miał ok 1000zł do wydania i mam taką sprawe, bo nie wiem czy najpierw kupić jakieś kolumny estradowe ze wzmacniaczem i uczyć sie "didżejki" na np Virtual DJ'u czy może jakąś konsole albo CD Player'a? Co powiedzie na ten temat, jakieś propozycje and write-my-paper tasks? Dodam że kolumny to chcę jakieś porządniejsze, by gdzieś zagrać z czasu za jakiś czas na dyskotece itp a nie takie by se w domu posłuchać od czasu do czasu Weź zobacz sobie kolumny firmy firmy ADS i Fender. Cześć, Czy warto kupić Fender Stereo 2018 VW Atlas w 2018? Potrzebuję głośników do mojego samochodu. Praktycznie nigdy nie słucham głośnej muzyki, ale zwykle słucham książek audio. Edytowane 7 Październik 2019 przez RandyBonnette Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach