darekzp 0 Napisano 26 Marzec 2018 Witam, W swoich kolumnach Wharfedale mam teraz nóżki stożkowe, które stawia się w takie "kapsle" z zatoczonym otworem do którego wpasowuje się czubek stożka. Jest to tak niepraktyczne i kłopotliwe, że muszę to zmienić - dziwię się że przez kilka lat to tolerowałem. Wiem, wiem zaraz powiecie że to takie świetne rozwiązanie itd. itd ale chcę to wywalić i już, Poradźcie mi czy można coś dokupić, żeby to zamienić ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 26 Marzec 2018 Pokaż na zdjęciu i podaj model kolumn na początek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
darekzp 0 Napisano 30 Marzec 2018 Witam, trochę to trwało, ale ... święta itd. (sami rozumiecie). oto wspomniane nóżki i typ kolumn Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pan_Stanisław_Poleca 6 Napisano 19 Kwiecień 2018 No tak. To nie jest świetne rozwiązanie. Sam miałem takie i daleko mu do rewelacji. Pewną opcją są łagodne kolce głośnikowe https://sklep.rms.pl/kolce-glosnikowe-lagodne-wys-38mm-typ0012-1-szt Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach